En Frisk Generation
Vi vill skapa en aktiv gemenskap genom att ordna öppna aktiviteter för barn och föräldrar med fokus på rörelseglädje. Vi arbetar för en bättre folkhälsa genom att tillgängliggöra fysisk aktivitet och bidra med ökad kunskap för alla barnfamiljer.

Gör det ihop!

Öppna aktiviteter med En Frisk Generation

Var med på våra öppna aktiviteter. Vi erbjuder fysisk aktivitet med fokus på rörelseglädje och gemenskap i närområdet för barn och föräldrar. Aktiviteterna är gratis och efter aktiviteten bjuder vi på frukt. Vi kommer att finnas flera områden till hösten och här finns schema för alla aktiviteter. Du behöver inta anmäla dig, bara kom. Aktiviteterna passar bäst för barn i låg- och mellanstadieålder.

Vill du bidra?

Vill du bli volontär på våra aktiviteter, har du ett företag som vill vara med och skapa positiva sammanhang lokalt eller vill du vara med och främja en mer jämlik hälsa? Läs om hur du kan bidra här.

Här kan du vara med på öppna aktiviteter!

Med start under september erbjuder vi öppna aktiviteter för barn och föräldrar i Göteborg (Biskopsgården), Malmö (Lindängen), Ronneby (Ronneby Sporthall), Nacka (Orminge), Hagsätra och i Rinkeby. I kalendern nedan hittar du alla öppna aktiviteter. Fler områden kommer att läggas till framåt.
Fysiska aktiviteter för barn på fritiden