En Frisk Generation

Växjö

Braås
Lammhult
Fysiskt aktiva barn i en gympasal
Här kan du anmäla dig till våra aktiviteter i Braås och hitta kontaktuppgifter till din lokala ledare.

Välkommen till En Frisk Generation i Växjö!

Anmäl dig och din familj

Finns vi i ert bostadsområde eller samarbetar er skola med oss? Då har du och hela din familj möjlighet att under ett år vara med på aktiviteter ordnade av En Frisk Generation. På våra aktiviteter får ni röra på er, lära er om mat, umgås med familjen och träffa nya vänner. Våra aktiviteter är gratis för dig och din familj. Vill du veta mer? Kontakta Anja.

Öppna aktiviteter i Lammhult

I Växjö startar vi i augusti upp öppna hälsofrämjande aktiviter för barn och föräldrar i Lammhult. De öppna aktiviteterna är kostnadsfria och ingen anmälan behövs. Mer information och schema hittar du om du klickar på knappen nedan.

Vill du engagera dig?

Vill du bli en del av av teamet som arbetar med att främja en mer jämlik hälsa genom att erbjuda en aktiv gemenskap för barnfamiljer i Växjö kommun samtidigt som du själv får röra på dig och träffa massor av nya människor? Då kan du bli volontär. Om du vill veta mer så hör av dig till Alexander Nazar, alexander@enfriskgeneration.se.

Stöd den lokala verksamheten

Har du ett företag som verkar i Växjö kommun? Då kan du bli en del av En Frisk Generation. Läs mer om hur ditt företag kan bidra.
Barn står i en ring och lägger händerna över varandra i en aktiv gemenskap.

En Frisk Generation i Växjö genomförs i samarbete med